Studio

Het Nedac Fashion design team

Nedac Fashion biedt haar klanten de kans om een eigen collectie in het schap te leggen, volledig afgestemd op hun wensen.
Ontdek hoe we dit aanpakken.

De trends van het moment

Mode is voortdurend in beweging. Om ons assortiment relevant te houden, werken wij met ervaren designers die voor klanten in heel Europa collecties op maat ontwerpen.

Sommige klanten bieden graag een vast assortiment in hun winkel, anderen wisselen juist liever met het seizoen. Om aan beide wensen te voldoen werken wij met een vaste collectie en ontwerpen we daarnaast verscheidene lijnen op aanvraag. Deze collecties worden ontworpen met het oog op de trends van het moment.

Onmisbare basics voor dames, heren en kinderen

De studio van Nedac Fashion ontwerpt items die iedereen in de kast heeft liggen: van sokken en leggings tot haaraccessoires en zonnebrillen. Deze passen we aan naar de wensen van de klant, bijvoorbeeld met een hip patroon of juist stijlvol effen.

"Onze designs zijn vanuit commercieel oogpunt ontworpen en met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Hierbij volgen we de laatste trends."

Op maat gemaakte collecties

Onze studio ontwerpt de mooiste collecties voor onze eigen merken (LTBD, duParc, My Style en Oxygen) en voor onze klanten onder een private label. We gaan met onze klanten in gesprek om te ontdekken wat past bij hun formule. Bij onze ontwerpen gaan wij commercieel te werk en verliezen we nooit de trends uit het oog.

Naast de producten ontwerpen wij ook de verpakkingen, om de collectie op een aantrekkelijke manier te presenteren. In overleg is het ook mogelijk om POS-materiaal aan te leveren.